Home
SearchSearch MemberlistMemberlist RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

M3 Autómentés
View previous topic :: View next topic  


PostPosted: Mon Apr 25, 2016 1:50 pm    Post subject: M3 Autómentés Reply with quote

M3 AUTÓMENTÉS M3-as autópálya vonalán 0-24 SOS autómentő hívjon éjjel-nappal
http://www.m3automentes.com
M3 Autómentes M3-as autópálya vonalán
Budapesttől Nyíregyházáig vállalunk SOS autómentést, kiválóan képzett szakemberekkel évtizedes tapasztalattal!

Ha a hiba a helyszínen elhárítható ott helyben megjavítjuk a járművét Önnek és nem terheli a szállítási költség csak a kiszállás és a javítás költsége.
Mindent mentünk a motorkerékpártól a legnagyobb kamionig, teherautó, busz nem probléma.m3 autopalya
Alacsony árakkal dolgozunk, mindig keressük a gazdaságos megoldást ügyfeleink részére,ezért is ha lehet javítunk a helyszínen is.
autopalya m3Sok autómentővel rendelkezünk, kapacitásunk elég nagy hogy bármilyen esemény esetén gyorsan a helyszínre érkezzünk.
Személyszállítással is foglalkozunk ha utasokat szállított az utasok kényelmes tovább utazásáról is gondoskodunk. Ha tovább szeretne azonnal utazni, nem tudja megvárni gépjárműve javítását a szervizben, bérautó flottánk is rendelkezésre áll.
Ha autómentőre, autószállításra van szüksége az M3 autópálya vonalán kérem hívjon minket bizalommal, nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és költséghatékonyan, profi kiszolgálással segítünk a bajban.

http://www.m3automentes.com